sunnuntai 16. elokuuta 2015

Uusi kokemus. Tubecon.

Mä muistan kun vuosi sitten esikoinen pyysi päästä Tubeconiin. Kuitenkin silloin skippasimme tapahtuman, varmasti osittain omista syistä, kun tapahtuman sisällön tieto puuttui. Tänä vuonna olimme luvanneet koko perheenä osallistua Tubecon2015- tapahtumaan, joka järjestettiin lauantaina 15.8 klo14 alkaen Hartwall-arenalla. Liput oli loppuunmyyty ja arena keräsi 10 000 fania tapahtumaan, tapahtuma oli ikärajaton mutta keskenään en meidän lapsia tuonne olisi laskenut. Melkoinen ihmismäärä samassa tilassa, huutoa, juoksua, kaikkea mahdollista tunnelmointia. Mikä sitten tuo Tubecon oli tapahtumana? Oma näkemykseni on se, että tapahtuma oli YouTubettajien yhteinen fanitapaaminen messujen tapaan. Voit käydä lukemassa tapahtumasta lisää täältä Tubeconin nettisivuilta. Vai olitko ehkä sinä / nuorisosi täällä paikalla tänä vuonna?Tapahtumassa oli monenmontaa fanitapaamista, aikataulutettua ohjelmaa, artistien esiintymistä sekä youtubettajien palkitsemista / kunniamaininnat. Meidän perheen suosikeista paikalla oli soikkuu, Mmiisas, pinkkupinsku, mansikka ym. Nimmarivihkoihin kerättiin nimmarit ja näpsittiin valokuvat. Aivan tajuton härdelli, kiire, hulina ja jonottaminen oli ihan joka paikkaan. Artisteina oli TCT, Prinssi Jusuf / Musta Barbaari, Duudsonit sekä illan viimeisenä Isac Elliot.
Tubecon2015 tapahtumassa oli mukana monta yritystä sekä erilaista toimintaa Hartwall arenan ulkopuolellakin. Esimerkiksi Lumenen pisteellä neidit saivat Lumenen uudet huulirasvat kotiinviemisiksi, ja tulipa yksi minullekin mukaan "sugar". Sai myöskin napattua erilaisia valokuvia eri pisteillä, mutta meininki hallin sisällä oli kuin teinimessuilla konsanaan. Meidän tytöille paras yllätys oli kotiinpalumatkalla, kun hankimme mieheni kanssa kotiinviemisiksi myöskin viralliset Tubecon 2015- paidat.
 

Mieheni hiukan yllyttäessä kuvautin itsenikin Cosmopolitan - pisteellä tuolla Tubecon- tapahtumassa. Olihan se melkoista, kun sitä muuta populaa oli niiiiin paljon - eikä siinä vielä kaikki, olin itse aika reilusti osallistujien keski-iän yläpuolella. :D


 
Mutta uusi kokemus oli tämä Tubecon. Tämä on sitä tätä päivää, halusimme sitä tai emme. Nykylapset eivät juurikaan televiota katso, vaan netistä katsotaan youtube-videoita. Kuitenkin on ihan hyvä itsekin pysytellä kärryillä tästä nettimaailmasta, ja tunnustankin että meidän perheessämme me vanhemmatkin tiedämme mitä seurattavien tubettajien videoissa tapahtuu. Eli bloggaajat, seuraava askel lienee tuo videobloggaaminen, tubettaminen? 

4 kommenttia:

 1. Meillä oli lapset isänsä kanssa tuolla ja Tampereella oli myös kesällä aiheeseen liittyvä tapahtuma. Olen yllättynyt, miten tyttärenikin seuraa noita tubettajia, pojan tiesin seurailevan peliaiheisia. Juu, onhan blogit jo aika vanhanaikaisia :D tunsin itseni kalkkikseksi kamerani kanssa, kun lapset kieppuivat gopro- kameroineen.

  Ihania kuvia sinusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, selfiekepit, goprot, järjestelmäkamerat - näitä riitti eilen!
   Iso kiitos <3

   Poista
 2. Ensi vuonna varmasti Tädit tubettaa on mukana Tubeconissa ;) Voihan silloin olla jo muitakin tätejä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3